Bloemist Arnhem
Bloemist Arnhem

Over ons

Wij zijn een creatief team

Ons bloemisten team zit bordenvol passie, creativiteit en liefde! Wij doen er alles aan om het perfecte boeket of bloemstuk voor jou samen te stellen. Ons succes is jouw geluk!

Wij zijn een team van bloemisten in Arnhem, we zijn gespecialiseerd in bruidsboeketten en bloemstukken voor op jouw bruiloft! Ook zijn wij er voor je op de minder leukere dagen. zoals crematies of begrafenissen, wij nemen dit soort opdrachten extra serieus en doen er alles aan om het perfect te maken.

Al onze bloemisten zijn opgeleid en vinden klantentevredenheid ontzettend belangrijk! Neem gerust contact met ons op en vertel ons wat wij voor jou kunnen doen! Ons succes is namelijk echt jouw geluk.

Waarom Bloemist Arnhem?

5+ jaar ervaring

250+ Afgemaakte projecten

280+ Tevreden klanten

Wij zorgen voor kwaliteit

Met zoveel bloemisten om uit te kiezen, weet je natuurlijk niet waar je moet beginnen! Ik kan je wel vertellen dat wij de beste zijn, maar dat moet je toch echt zelf ervaren! Neem daarom snel contact met ons op zodat wij je kunnen overtuigen en advies kunnen geven.

In tegenstelling tot de meeste bloemisten, denken wij wel aan jouw portemonnee! We houden altijd rekening met je budget en zullen hier dan ook echt niet over heen gaan. Wij weten namelijk hoe belangrijk het is om rekening te houden met de wensen en verplichtingen van een klant!

Ook omdat wij gespecialiseerd zijn in het decoreren van verschillende evenementen met onze bloemen, kun je er automatisch vanuit gaan dat onze bloemen ook écht kwaliteit zijn. We gebruiken bloemen die langer vers zijn dan dat je gewend ben en wij geven altijd de meest effectieve voeding mee voor de bloemen! Zo leveren wij altijd kwaliteit.
Bloemist Arnhem