Bloemist Arnhem

Zo maak je een echt herfstboeket!

Bloemist Arnhem

Abonneer op onze nieuwsbrief

Ontvang updates en leer van de besten

De herfst is weer aangebroken, dat betekent weer nieuwe trends en kleuren om boeketten en bloemstukken in te maken! Lees meer om de mooiste herfststukken te creeëren!

1. Warm is knus

Warmte begint bij kleur. De meeste weten denk ik wel wat warme kleuren zijn, dat zijn dan ook precies de kleuren die je tegenkomt in de herfst! Denk aan oranje, geel en rood, de kleur oranje in je huiskamer staat voor positief, opwindend, levendig en warmte. Deze romantische kleur is de kleur die zorgt voor extra warmte in een koude tijd. iets wat je in de herfst vaak wel kunt gebruiken. De makkelijkste manier om snel wat kleur toe te voegen aan je huiskamer is door middel van een prachtige bos bloemen. Met onze oranje bloemen zit je er deze herfst absoluut warmpjes bij. 

2. Welke bloem spreekt herfst?

Uiteraard zijn er genoeg bloemen die mensen doen denken aan de herfst. Maar waar begin je? Mijn favoriete herfstbloemen zijn de lelie, de rozenbottel, gerbera’s of natuurlijk de zonnebloem. Omdat de kleuren van deze bloemen altijd wel bij elkaar passen, is dit niet zo lastig om in een boeket te verwerken!

3. Laat bloemen in leven!

Om zo lang mogelijk jouw bloemen te laten leven, geven wij ook advies over welke voeding er nodig is voor welke bloem. Voel je daarom vrij om advies te vragen bij onze bloemisten!

4. Trouwen in de herfst?

Het klinkt misschien niet super aantrekkelijk, maar trouwen in de herfst is absoluut prachtig! De warme kleuren laten de witte jurk er enorm uit springen en valt altijd meer in de smaak dan mensen van te voren verwachten. Daarom raden wij altijd onze herfstboeketten aan, aan een bruid die trouwt in de herfst!

5.“Mooi is duur”

Nee, dat is het niet. Dit is waar mensen al snel van uit gaan, maar gelukkig is dit niet waar! Wij bieden ook veel mooie boeketten aan voor mensen met een laag budget, wij begrijpen namelijk dat niet iedereen geld heeft voor bloemen! Maar wij vinden het super belangrijk dat iedereen van bloemen kan genieten, wees daarom altijd duidelijk over je budget!

6. Gebrek aan zon

In de herfst zien we helaas minder zonnestralen, maar niet iedere plant of bloem heeft evenveel zonlicht nodig! Daarom denken wij altijd na over welke seizoenen het beste werken met welke bloemen. Hier kunnen wij jou ook uitgebreid over advieseren!

7. Bloemist Arnhem voor al je wensen!

Mijn conclusie is dat wij altijd een antwoord hebben op jouw vragen en wensen. Neem gerust contact met ons op!

Meer te ontdekken

Bloemist Arnhem
Aannemer

Zo maak je een echt herfstboeket!

De herfst is weer aangebroken, dat betekent weer nieuwe trends en kleuren om boeketten en bloemstukken in te maken! Lees meer om de mooiste herfststukken